3D visualisaties

Al onze bouwplannen worden uitgewerkt in 3D. Deze ontwerptool biedt om te beginnen veel ruimtelijk inzicht voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor ons als ontwerpers.

Al ruimtelijk inzicht in de schetsfase

In alle projectfasen kunnen wij een volledige visualisatie verzorgen op plan- en wijkniveau, zowel van het exterieur als het interieur van de gebouwen. Al in de schetsfase geeft een wandeling om en door het virtuele gebouw een goed beeld. Gedurende het vervolgproces wordt het 3D model steeds verder gevuld en ontstaat een gedetailleerder beeld. Uiteindelijk leidt het tot volledige presentaties, die ook kunnen worden ingezet ten behoeve van verkoop- en promotiedoeleinden.

Met ontwerpen in 3D is een effectieve communicatiemanier beschikbaar om in alle fases van het bouwproces de ontwerpen helder en duidelijk aan de opdrachtgever/gebruiker over te brengen.  

3D bij Quadrant Architecten

Het gebruik van 3D visualisaties heeft sinds de overstap in 2011 veel opgeleverd bij Quadrant. Zo kunnen wij direct digitaal schetsen en kunnen wij onze ideeën beter overbrengen op opdrachtgevers. Wilt u meer weten over hoe wij 3D visualisaties en modellen in de architectuur gebruiken om zo meer te halen uit het vak en hoe wij dit in kunnen zetten voor uw project? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.

Een goed beeld vanaf de schetsfase