Nieuws / 13-05-2019

Jubileumbijeenkomst & wisseling van de wacht

Op 9 mei 2019 hebben we het 30 jarig jubileum van Quadrant Architecten gevierd met personeel en relaties. Mede door de grote opkomst en de fantastische sfeer was het een geslaagde middag in het door ons ontworpen gebouw ‘Het Klavier’ te Kaatsheuvel.

30 jaar is voor ons een mijlpaal vanwege wat we met ons bedrijf in de loop der jaren hebben opgebouwd. Wat met een paar tekentafels in de garage bij Frans van Unnik begon, is uitgegroeid tot een middelgroot architectenbureau met ruim 30 medewerkers en een omvangrijke orderportefeuille in woningbouw-, utiliteitsbouw- en zorgprojecten door het gehele land. Daarbij worden alle projecten nu vanuit ons monumentale kantoorpand aan de Markt in Zevenbergen geheel in 3D/BIM uitgewerkt!

De oprichters van Quadrant, Frans van Unnik en Ed Nuijtinck zijn recent teruggetreden als directeur/aandeelhouder en hebben op deze jubileummiddag ook formeel afscheid genomen van het bedrijf. Maurice van der Meijden en Rob van der Velden zetten Quadrant Architecten als directeur/aandeelhouder voort en Jan Evert Doolaard heeft als partner ook een belang in het bedrijf verworven. Er is de afgelopen 6 jaar zorgvuldig naar deze stap toegewerkt: we zijn dan ook blij dat we met deze interne opvolging de continuïteit van het bedrijf hebben kunnen realiseren.

 

Terug naar overzicht