Nieuws / 11-03-2022

TROTS OP HET RESULTAAT!

Afgelopen dinsdag heeft de tweede officiële oplevering van Het Parkhuis plaatsgevonden. Quadrant Architecten heeft voor dit feestelijke moment een lekkere slagroomtaart meegenomen. 

Er zijn 72 nieuwe studio’s verdeeld over 8 woongroepen, ruimte voor spreekuren en behandelingen, een ontmoetingsruimte en kantoren gerealiseerd. Bij de inrichting van de kleinschalige woonafdelingen is rekening gehouden met de belevingswereld van mensen met dementie. Op de tweede etage van Haaswijk komen de kantoren terug. Het is een bewuste keuze de kantoren die zich voorheen in ‘de flat’ bevonden weer hier te huisvesten. Zo voelen ook de medewerkers die niet direct in de zorg werken zich toch betrokken bij de cliënten. 

Eind maart wordt de kantooromgeving in gebruik genomen en op 19 april verhuizen de eerste bewoners naar Haaswijk. Alle partijen zijn het over een ding eens, de samenwerking tussen het bouwteam (Het Parkhuis, Zwaluwe Bouw, Van Dijk Made, AAG, Klicket, Roeland van Leeuwen, Quadrant Architecten) is gedurende het gehele traject ontzettend goed verlopen.

Terug naar overzicht