Nieuws / 29-09-2022

Quadrant Projectendag 2022

Het was tijd om een dag met collega’s op pad te gaan! Samen hebben we een selectie gerealiseerde projecten van Quadrant bekeken.

De bus vertrok vanuit Zevenbergen naar het BAT-Terrein in Zevenaar, een project waar we vanaf het stedenbouwkundige plan aan hebben gewerkt. Na een ‘woord van de architect’ en een rondje door de nieuwe wijk zijn we richting het centrumplan ‘Het Oude Raadhuys’ gewandeld. De bewoners gaven ons de gelegenheid om de daktuin te bezichtigen en vertelden over hun ervaringen. Onze lunch vond plaats op locatie in het Woonpark BAT informatiecentrum.

De reis vervolgde zich naar Utrecht Leidsche Rijn waar we een bezoek brachten aan appartementengebouw ‘Karakter’, project ‘t Zand. Afsluitend zijn we naar het nabijgelegen plan Stairway gelopen. Naast reguliere gezinswoningen en beleggershuurwoningen zijn hier ook zorgappartementen gebouwd rondom een binnenhof. De groene invulling is iets uitgesteld in verband met de droogte afgelopen zomer maar toch vroeg deze locatie om een groepsfoto.

Kortom, een erg gezellige en leerzame dag!

 

Terug naar overzicht